Terengganu Wedding Photographer, Johor Wedding Photographer, Fotokahwin.com. Foto Perkahwinan, Jurufoto Perkahwinan, Jurugambar Perkahwinan, Malaysia Wedding Photographer

By: fotokahwin fotografi perkahwinan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 17-Dec-2007 07:45 Email | Share | Bookmark
Preview - Erin & Jahid

 
 
 
















more to update...

sedikit komentar... diorang nie punya lovely smile.. sampai penat-penat senyum, rileks, gila-gila pun ye juga, dan majlis akad nikah yg tragik tapi memorable (nikah dalam gelap... elektrik black out), paling tak dilupakan makcik pakcik, saudara mara mereka yg sangat pop yeh-yeh... nasib baik photographer tidak berjoget sama... kalau tidak..... hahahahahaa..

meanwhile... fotokahwin back to busy schedule menyiapkan album bagi bulan-bulan penghujung 2007..., 2008 punya booking juga sudah boleh dibuat. Bagi pelanggan November & Disember, kami faham semua nak album cepat nak-nak lagi raya haji dah dekat sangat.. christmas pun dekat juga, tapi kami tak mahu push lab album due to quality of album yg perlu diconsider. Sebab at the end, album tu bukan di tangan kami... tapi di tangan anda.

lagi gambar selit-selit oleh Lafa Pixellution (Lam & Faizah) di sini


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net