Terengganu Wedding Photographer, Johor Wedding Photographer, Fotokahwin.com. Foto Perkahwinan, Jurufoto Perkahwinan, Jurugambar Perkahwinan, Malaysia Wedding Photographer

By: fotokahwin fotografi perkahwinan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 27-Oct-2010 06:37 Email | Share | Bookmark
Notis & Pengumuman

 


Pengumuman Rasmi Fotokahwin.com
Laman web rasmi Fotokahwin.com akan dikemaskini untuk versi terkini bagi persediaan tahun 2011. Tempahan-tempahan bagi akhir tahun 2010 juga telah hampir penuh dan kini kami bersedia membuka tempahan bagi 2011.

Kuala Terengganu Wedding Photographer
Hampir 2 tahun Fotokahwin.com mempunyai cawangan di Kuala Terengganu, Terengganu darul Iman. Kini masa untuk lebih serius dengan pelanggan-pelanggan yang berminat dengan khidmat Fotokahwin.com. Dapatkan senarai harga pakej kami untuk maklumat lanjut.


Persamaan & 2 Entiti Berbeza

Maklum kepada anda semua bahawa baru-baru ini wujud 2 laman web yang hampir mempunyai persamaan nama tetapi adalah syarikat berbeza. Kami di Fotokahwin.com amat kecewa dengan kejadian ini dan menganggapnya sebagai persaingan yang tidak sihat. Jika anda perhatikan, laman web tersebut mempunyai nama seperti berikut :


www.foto-kahwin.com dan www.myfotokahwin.com - maklum ini bukan Fotokahwin.com yang sebenar, syarikat ini berada di Kemaman, Terengganu.


www.fotokahwin.com - laman web rasmi Fotokahwin.com yang sebenar terletak di Kuala Terengganu dan kami telah beroperasi sejak 2005 secara sepenuh masa, bukan separuh masa.


mungkin ini adalah pemilihan nama yang disengajakan untuk mencari publisiti serta pemasaran mudah dan ianya akan mengelirukan para bakal pelanggan yang berminat menggunakan perkhidmatan Fotokahwin.com.sebagai penjelasan, sila pastikan anda tidak terpengaruh dengan tindakan ala copy-cat yang disengajakan ini agar anda tidak diambil kesempatan. Kualiti di Fotokahwin.com dengan Foto-kahwin.com adalah berbeza. Malah syarikat terlibat juga mempunyai alamat fotopages yang hampir sama dengan fotokahwin.com iaitu foto-kahwin.fotopages.com.

Harap maklum. Terima kasih kepada semua pelanggan yang telah menyokong fotokahwin.com selama ini. Kami juga di Fotokahwin.com ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang mengenali.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net